Mammanpoika

Joskus tulipalopakkasilla oon joutunut pukemaan koiralle semmoset toppasukat ja siinäpä vasta näky kun se nostelee tassujaan. Se on kuitenkin sen verran harvinaista herkkua että täytyhän sitä kehitellä myös muita tapoja kuinka lievästi ärsyttää koiraansa, joten väkersin villakoirapaidan.

IMG_6917.JPG

Oikeastihan kyseisen rodun turkki kaipaa lisävahvistusta talvella eli ihan puhtaasta välittämisestä ja huolenpidosta käsin toimin. Älkää vaan kysykö miten ihmeessä tämä on tehty. Mutta kerron kuitenkin, että se on mukaelma edeltävästä samanmoisesta pitkälahkeisesta versiosta, joka on päässyt rähjääntymään reissussa ja joka toisaalta oli pitkän talviturkin kanssa osittain liian ahdas, mutta jonka takaosa ei istunut lopulta kuitenkaan kovin hyvin. Se taasen on tehty eri malleja googlettamalla ja sovittamalla lemmikille sitä mukaa kun edistyy. Ehti muuten hyvin samalla kouluttamaan koirulin herkkujen avulla sietämään pukua ylipäätään.

Lankana on Novitan 7 Veljestä viidakko sävyssä papukaija, joka näytti kerällä tosi villiltä, mutta juurikin niin villiltä ettei sitä uskaltanut oikein mihinkään käyttää, kunnes keksin et sehän sopii täydellisesti villakoiran kaltaiselle veikeälle otukselle.

img_6914

#nohomo

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s