Voimasukat

on

Kaveri palautti tässä vähän aikaa sitten mieleen fb-postauksellaan että marraskuu tosiaan sananmukaisesti tarkoittaa kuoleman kuukautta. Tää on se vaihe ennen hoosiannan hyräilemistä ja pitkille pyhille rauhoittumista kun kalenteri huutaa hoosiannaa ja kaikkea pitäis ja vois mut mitään ei ehtis ja jaksais.

Väänsin siis tällaiset energianlähteet taisteluun pimeitä voimia vastaan.

img_6977

Svarta Fårets Raggsocksgarn oli ihan miellyttävä lanka, tosin jouduin testailemaan sopivaa neuletiheyttä ja puikkoja moneen kertaan. Yleensä pystyy aika heittämällä käyttämään ohjeissa olevia, mut sellaista se sit välillä on ku tutustuu uuteen lankaan. Nimittäin ärsyttävää. Tää väritys oli kuitenki sellainen, että en pystynyt kävelemään kaupassa ohi, vaikka tarvettahan ei tietenkään olis varsinaisesti ollut.

Voimakkaissa väreissä ja meleerauksessa oli musta jo aika paljon matskua, joten jalkaterän teinkin ilman kommervenkkejä. Varteen houkutti kuitenkin jokin muu kuin peruspatentti. Tän tyyppisestä langasta heräsi muistot yläasteen käsityötunneilta, jolloin neuloin mustavalkoisesta Seitsemästä Veljeksestä elämäni ekan villapaidan. Muilla oli kasvot kysymysmerkkinä ku näkivät mun työn ja kiirehdin puolustelemaan että joo siis mä kudon samalla ku katon telkkaa ni tää on tullu nopeesti. ”Eiku sitä vaan että mikä tosta tulee?” Heh. Olihan se tietysti totta mitä sanoin mut se ehkä ennemmin meni niin päin että katoin paljon telkkaa koska teki mieli neuloa.

Asiaan: Se villapaita oli tunturipatenttia, joten sitä lämmöllä muistaakseni käytin samaa neulosta näiden varsissa ja tulikin sopivan jämäkkä vaikutelma.
Siitä huolimatta että nää on villaa niin kyllä näillä potkii kaamosmasennusta munille.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s