Vuosi väriterapiaa huhtikuu – Pikkuaurinko

Olin valinnut huhtikuun väriksi lämpimän ja energisen oranssin koska onhan silloin jo kevät ja valoa ja kaikkea, mutta kulunut kuukausi on ollut valitettavan surkeaa säätä. Kaipa tää sit sopii sen vastapainoksi.

Tällä kertaa toteutin tiskirätin muistaakseni Pirkassa olleella ohjeella. Älyttömän helppo ja nopea malli, ja Blend Bamboo oli mukavan pehmeää lankaa neuloa. (EDIT: ohje Yhteishyvästä ja lanka Bommix Bamboo! Jos joku inspiroituu niin ei tarvii turhautua vääristä lähteistä. Puikot oli puiset kolmoset.)  Tää on nyt vähän spoilaus, mutta askartelin tän ajatellen ystävän tulevia tupareita. Hänessä tiivistyy kaikenlainen ituhippeys ja jos jokin on tyypillinen joogameditaatioväri niin tällainen oranssi. No oikeesti tää on myös ajateltu mätsäämään heidän keittiönsä sävyihin. Kohti valoa!

_20170429_195935

2 Comments Lisää omasi

  1. Pipo-otus sanoo:

    Oikein toimiva. (: Mie oon nyt tässä toukokuussa innostunut noista tiskiräteistä – tai siis niiden tekemisestä. Nytkin on koukulla, itse asiassa just oranssia Blend Bamboota. Väriterapia-haasteen värinä oranssi on mulla listalla kans, kuitenkin vasta elokuussa, ja sinne on tulossa jotain ihan muuta.

    Liked by 1 henkilö

    1. Laiskanlanka sanoo:

      Kiitos! On kyllä mukavia pikkutöitä ja mukavaa lankaa tehdä. 🙂 Elokuuta ootellessa sitten.

      Tykkää

Jätä kommentti