Vuosi väriterapiaa toukokuu – Kirpeä pussi

Tiiättekö ne happamat, limupullon muotoiset irtokarkit? Herahtiko jo vesi kielelle? Ne alkaa olla välttävää kamaa, mutta useimmiten mun on hankalaa löytää riittävän kirpeitä karkkeja ja tarpeeksi vahvaa salmiakkia. Niiden puutteessa voi tietysti lohduttautua klassikkokarvailla kuten kahvilla ja Gin Tonicilla, niin kuin tutkimusten mukaan kaikki muutkin psykopaatit.

No joo, nämä sporttiraidat vain toivat mieleen ne irtokarkit ja hedelmäturkinpippurit. Neuloin nämä sukat lahjoitus-Nalleista kätilöopiskelijoiden yhdistykselle. Värityksessä on ensin kaksi viiden kerroksen pinkkiä raitaa, sitten aina kolme raitaa neljällä, kolmella, kahdella ja lopulta yhdellä kerroksella. Turkoosia on välissä kuuden kerroksen verran. Kolmosen bambupuikoilla näistä tuli aika tarkkaan kokoa 36,5. Nyt siellä joku naurahtaa että voi hyvänen aika, eihän kokoja noin ilmoiteta. Se parhaiten nauraa kuitenkin, jonka Converset ovat (UK) kokoa 4. Kerrankin on olemassa tarkalleen sopiva jalkakääryle.

DSC_0854Suurempaa kokoa varten on helppo esimerkiksi aloittaa yhdellä raidalla enemmän varressa ja tehdä kantapää kahden neljän kerroksen raidan väliin. Kärjessäkin on vähän varaa säätää turkoosia loppua lyhyemmäksi tai pidemmäksi. Oon tehnyt aiemmin parit sukat eri värisinä, mutta samalla raidoituksella ja päädyin tähän malliin sillä perusteella millaiset kerät sattuivat olemaan. Toivottavasti kelpaa mukaan väriterapiahaasteeseen, toukokuun väriksi olin nimittäin päättänyt turkoosin. Pinkki pomppaa tarpeeksi selkeästi esiin sen seasta, mutta toimii nämä raidat varmasti monella muullakin yhdistelmällä!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s