Vuosi väriterapiaa kesäkuu – Lohikäärmeentassu

Kahdesta miinuksesta tulee plus!

Päätin haastaa itseäni väriterapiassa ja otin listalle myös vihreän. Vihreä on ollut mulle semmonen vähän vaikea väri. Moniin vuosiin en ole esimerkiksi omistanut yhtäkään vihreää vaatekappaletta kun se ei oikein ole herättänyt mussa mitään. Tai sitten se keinotekoisena herkästi epäonnistuu kommunikoimaan sen kirkkaan eloisuuden, joka löytyy luonnosta. Villassa vihreä onnistuu säteilemään myös syvästi ja yksi sinivihreä villatakki onkin päässyt pujahtamaan mun pukuvarastoon. Valitsin vihreän juuri kesäkuulle kun Suomen kesä kasvaa täyteen mittaansa.

DSC_1418

Langaksi valikoitui, kuinkas ollakaan, Hjertegarnin Lima (heh heh!). 100 % villaisena tuskin kestää kauhean hyvin, mutta mulla on aika kova villasukkarotaatio kun valinnanvaraa löytyy ja sitä paitsi se oli nyt ainoa sopivan paksuinen kerä, jossa oli täsmälleen oikea smaragdinvihreä sävy, jota siedän. Eihän se tietenkään näissä kuvissa välity ihan tarkasti koska olen parempi neuloja kuin kuvaaja, mutta osviittaa saa.

En myönnä että mulla olisi ainakaan kirjallisena mitään neulonnan bucket listiä, mutta kyllähän piirakka kuuluu ehdottomasti jokaisen tämän perinteen harrastajan repertuaariin. Sitäkin oon inhonnut monia vuosia, mutta kummasti sitä vaan silmä tottuu niin muotioikkuihin kuin näköjään klassikoihinkin. Kannatti yhdistää kaksi kamalaa, koska siitä saikin jotain tosi kivaa. Nää kun laittaa jalkaan niin voi leikkiä olevansa pieni lohikäärme! Eli lahjavinkki kaikille lapsille ja lapsenmielisille!

DSC_1430

Lanka Hjertegarn Lima, vihreä (1410)
Kantikkaat puikot 3,5
Malli piirakka

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s