Kevätkuiskaus

on

Villiinnyin silloin jokin aika sitten tutustumistarjouksesta ja haalin Viking garnin Alpaca Stormia monessa eri värissä ilman valmiita suunnitelmia. Kuten nykyään sanotaan niin lämmin ja pehmoinen alpakkalanka on alkanut kiinnostella, mutta yleensä niissä on tarjolla aika rajallinen värikartta. Ei tässä! Pyörin varmaan puoli tuntia sen pöydän ääressä kun sommittelin kaikkia mahdollisia kauniita yhdistelmiä.

DSC_3754Kun halvalla sai niin nappasin mukaan myös tuollaisen ns. kevään vihreän kerän. Tiiätte kaikki tuon keltaiseen taittavan vihreän, jota kukaan ei käytä missään muussa kuin käsitöissä.
Villa vaan taittaa sitä ihanasti, tiiän. Mut sen värin bongaaminen on varmin tapa tietää että sen kantaja on joko A) käsityöharrastaja (erityisesti huovuttaja), B) kasvatuksen ammattilainen, C) mahdollisesti seurakunta-aktiivi tai henkisyyteen suuntautunut, D) kasvissyöjä tai E) kaikkea edellämainittua. Ennen kuin teette tästä päätelmiä niin sanon, että annoin nämä sukat itseasiassa mun sukulaiselle, joka ei taida olla mitään näistä, mutta herkkäihoinen ja vilukissa.

DSC_3753
Mallina on ihan perussukka ja raidoitus Laiskanlangan nimikkolaskukaava 5+2+4. Ihanaahan tuota alpakkaa oli neuloa ja yhden toisen työn lisäksi ehdinkin tehdä nämä mun lempparipuikoilla ennen traagista hukkumistapausta. En siis ole löytänyt niitä puikkoja mistään pariin viikkoon ja tässä vielä kitkuttelen muita töitä eteenpäin paksummilla ja ohuemmilla puikoilla. Ehkä kohta on pakko luovuttaa ja käydä ostamassa uudet. On se taas tarkkaa, mutta kun on!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s