Vuosi väriterapiaa toukokuu -Underwater

on

Puuuuuuh!
Nyt meni kyllä viime tippaan, mutta valmista tuli kuin tulikin!
Toukokuun haasteväri oli turkoosi ja kun kälyn kanssa oltiin puhuttu kirkkaan värisistä sukista niin laitoin tällaiset unelmanhöttöiset tulille. Sanotaanko näin että tässä toukokuussa on ollut muutama muukin dead line, joten olivat liian vähällä huomiolla ja sitten tuli paniikki. Hairahduin myös välissä tekemään yhden sukan Nallesta kun iski äkillinen väri-inspiraatio ja se oli siltäkin kannalta tyhmää että neuletuntuma on aikaslailla eri! Mutta oli kuulkaa ihana jatkaa näitä pehmytkudoksia sen jälkeen.

Valkkasin alpakkaa langaksi, koska sister-in-law on melkoinen vilukissa ja se on kuulemma lämmintä. Yritin etsiä ensin vihreää, mutta koska alpakalla on ilmeisesti jokin luomuimago niin kaikki oli vaan sammaleensävyä ja murrettu väri ei ollut haussa tällä kertaa. Kestävää kuitua tämä ei ole, mutta palvelevat varmasti hyvin sinisiä unia toivottamassa. Ohuesta langasta tehtynä istunevat ihanasti jalkaan vällyjen välissä.

DSC_0993

Oli muuten tosiaan sen verran ohutta lankaa, että ei enää ollut juurikaan järkeä koko hommassa. Ensin meinasin vielä jotain pitsikuviota, mutta totesin että pörröisessä pinnassa toimii paremmin sileä ja yksityiskohtana kunnon palmikko. 2,5 puikoilla väänsin ja voipi olla että enää en aikuisen sukkia siten kokeile. Ehkä loppukerä käytetäänkin kaksinkertaisena ja johonkin pienempään työhön.

Mutta onhan lopputulos upea ja vaivan arvoinen. Trooppisen turkoosit aallot kutsuvat!

Jätä kommentti